Kommande spelningar och annat!

Nu har jag och Lisa fotograferats av Johan Bergmark, en fantastisk fotograf som fotat alla de stora. Vi var klart nervösa innan vi skulle träffa honom men det gick galant och var kul och lätt jobbat. Vi tog inspiration från ett annat projekt som han nyligen arbetat med deadlineartcollectiv som de heter på instagram, http://www.mentalpropell.com, och kändes oss precis lagom ”crazy” och utanför ramarna. Fotografierna är till för att användas som marknadsföring, affischer, programblad. Hemskt nyfiken på hur de kommer se ut.

Vi har ett uruppförande av projektet ”Barnenskarneval” där vi spelar musik komponerad av Per Egland och där musiken är inspirerad av konstnären Joel Hultdin. Lite en rapp off på tavlor på en utställning men med en egen touch så klart. Det kommer i slutänden bli en portabel konstinstallation som kommer kunna åka runt på turné själv då vi kommer spela in musiken via European Gramophon och anv. QR-koder uppsatta vid varje tavla så att betraktaren själv kan lyssna på musiken komponerad till tavlan i sina egna hörlurar… Vi är själva nyfikna på hur det kommer funka.

Duo Kondens har också spelat in en skiva ”Vivaldi in our heads” där vi spelat egna arr av Vivaldis årstider och sen även gör egna tolkningar, soundarts på dessa inspelningar beroende på vad som rör sig i våra, Per Eglands och kompositören Rosanna Gunnarssons huvuden. Vi hoppas på att kunna ha releasekonsert 3 oktober genom GIOA och Hans Davidsson i Älvsborgskyrka. I våra tolkningar, el i alla fall mina kommer ni få lite klimatångest associationer samt klimatkommentar, jag fick sommaren att jobba med så det kanske inte är så konstigt.

Sköt om er och naturen så kommer de fler uppdateringar här så småningom.

Publicerad av My Eklund

Recorder player with a lot of projects

%d bloggare gillar detta: